Ingyenes szállítás 15 000 forint felett

LAY-Z-SPA Miami AirJet pezsgőfürdő, 180 x 66 cm,

207 900 Ft

A kivételes jakuzzi nem csak a luxus SPA üdülőhelyek területe kell, hogy legyen.

Saját otthonodban is lehet egy ilyen, erre tökéletes egy 2-4 fős fekvőfürdő. Ez a felfújható pezsgőfürdő mindenki számára biztonságos. Kertbe is ideális.
A Lay-Z-Spa nem csak egy felfújható pezsgőfürdővel van ellátva, hanem a tartozékok és extrák egész sorával, amelyek megkönnyítik Lay-Z-Spa pezsgőfürdőjének használatát. Ez magában foglal egy pezsgőfürdős szivattyút és egy ChemConnectTM vegyszeradagolót. Megerősített medencetakaró biztonsági kapcsokkal is tartozik hozzá. Tartalmaz egy AirJetTM rendszert és egy javítófoltot is, amellyel gyorsan megjavíthatja a szerkezetet, ha bármilyen területen bármilyen kopás keletkezik.

A Lay-Z-Spa előnye a digitális kezelőpanel, amely a felfújható pezsgőfürdő belsejéből érhető el. A medence energiahatékony, idővezérelt fűtési rendszerrel rendelkezik, melynek segítségével a fűtés akár 40 napra előre programozható. Említést érdemel még a Freeze Shield™ automata melegítő, amely megakadályozza, hogy hideg időben a víz befagyjon, és károsítsa Lay-Spa pezsgőfürdőjét.

SPA FEELING – A Lay-Z-Spa jakuzzi a legjobb ötlet privát, luxus SPA-hoz, amikor csak egy tulajdonosnak van kedve hozzá. Egy ilyen 2-4 férőhelyes jakuzzi minden időben használható – csak tegye a tető alá, és máris kéznél van a kellemes és pihentető kikapcsolódás a meleg, buborékos vízben.

 

 

MINDEN MELLETT – a felhasználónak nem kell aggódnia a Lay-Z-Spa biztonságos használatához szükséges cikkek megvásárlása miatt, mivel minden szükséges dolog benne van a szállítási terjedelemben. A készlet nemcsak a felfújható pezsgőfürdőt, hanem a medenceburkolatot, a pezsgőfürdő-szivattyút, a szűrőpatront és a ChemConnect™ adagolót, valamint a javításhoz szükséges tapaszt is tartalmazza.

 

 

MŰSZAKI ADATOK – Ülőhelyek száma: 2-4 felnőtt Vízkapacitás (80%): 669 liter (177 gallon) Felfújt méret: 1,80 mx 66 cm (71 “x 26″ ) Belső méret: 1,32 m (52″ ) Csomag méretei: 74 /47 / 62,5 cm Csomag súlya: 34,6 kg Fűtési rendszer: kb 1,5-2,0 ° C / h (3-4? / h) max fűtési hőmérséklet: 40 ° C (104?) maximális vízmélység: 52 cm ( 20”).

 

FIGYELEM:SZÁLLÍTÁSI IDŐ 5-6 MUNKANAP

 

AIRJET SYSTEM – a felfújható pezsgőfürdő speciális AirJetTM buborékmasszázs rendszerrel van felszerelve. Ezek szellőző fúvókák (120-ig), amelyek meleg levegőt fújnak a vízbe, és finoman masszírozó buborékokat hoznak létre, mint egy professzionális pezsgőfürdőben.

 

 

STABIL – a felhasználónak nem kell aggódnia amiatt, hogy a szerkezet instabil vagy sérülésre hajlamos. A speciális DuraPlusTM technológia biztosítja a szerkezet stabilitását és robusztusságát. A fektetett fürdő falai vastagok és nagyon stabilak, így biztos lehet benne, hogy a szerkezet hosszú ideig tart, és nem sérül meg gyorsan az ismételt nyitás és zárás miatt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LAY-Z-SPA Miami AirJet pezsgőfürdő, 180 x 66 cm,” értékelése elsőként
Az értékelésed hihetetlenül fontos számunkra, hiszen a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztjük a termékeink. Ez teszi lehetővé, hogy a lehető legjobb termékeket biztosítsuk számodra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük